O noua bomba dupa Alexis Sanchez! Arsenal bate RECORDUL pentru cel mai scump transfer: 110.000.000 euro! Pe cine a ofertat Arsenal

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Februarie 2015, 10:21

	O noua bomba dupa Alexis Sanchez! Arsenal bate RECORDUL pentru cel mai scump transfer: 110.000.000 euro! Pe cine a ofertat Arsenal

Englezii vor realiza cel mai scump transfer din toate timpurile daca vor ajunge la o intelegere.

Italienii de la Calciomercato anunta oferta fabuloasa facuta de Arsenal pentru Pogba. Englezii ofera 110 milioane de euro pentru jucatorul lui Juventus, suma urmand a fi un record in materie de transferuri, depasindu-i pe Ronaldo, Bale, Suarez si Neymar, pentru care s-a platit de asemenea in jur de 100 de milioane de euro.

La 21 de ani, Pogba este printre cei mai buni jucatori din lume, fiind o adevarata afacere facuta de Juventus, echipa italiana luandu-l de la Manchester United in urma cu 4 ani fara sa plateasca vreun ban.

Intre timp, cota lui Pogba a explodat, acesta devenind titular si in nationala Frantei dupa ce a castigat 2 titluri de campion in Serie A cu Juventus.

Presa italiana scrie despre disponibilitatea economica a lui Arsenal, echipa ce a cheltuit 90 de milioane de euro in ultimii 2 ani pentru Ozil si Alexis Sanchez, doua dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies