Noua gasca nebuna din Romania! 8 milioane incasate din transferuri, 3 titulari dati la nationala! Performanta incredibila a Pandurilor:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 13:29

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Este saptamana mare pentru Pandurii! Oltenii asteapta un meci european de 13 ani. In sezonul in care doua echipe din Craiova se cearta in B, Pandurii sunt mandria Olteniei. La Targu Jiu s-a nascut o echipa care a surprins pe toata lumea. A imbinat perfect profitul cu performanta.

Pandurii au crescut an de an. S-au nascut cu Ionut Badea, s-au maturizat cu Grigoras si au capitalizat cu Pustai.

Rand pe rand: Martinovic, Djakpa, Chiriches, Maxim, Nistor si Pintilii au umplut conturile Pandurilor.

TRANSFERURI PANDURII
DJAKPA 1 milion (Leverkusen 2008)
MARTINOVIC - 250 mii (Steaua 2010)
CHIRICHES 1,3 mil (Steaua 2011)
PINTILII 800 mii (Steaua 2012)
MAXIM 1,5 mil (Stuttgart 2012)
NISTOR 800 mii (Evian 2013)

8 milioane de euro incasate din transferuri, dar echipa a crescut in fiecare sezon. Acum, vicecampioana Romaniei a inceput vanatoarea de nume grele in Europa. Hapoel Tel Aviv si Braga au invatat sa pronunte Targu Jiu! Vor urmari Pandurii in Europa League in grupa cu Dnepr, Fiorentina si Pacos de Ferreira. Multi ar spune misiune imposibila! Nu si Eric, Ciucur sau Buleica. Oltenii au fost injectati cu curaj de profesorul Pustai.

Primul adversar va fi Dnepr. Antrenati de Juande Ramos, ucraineeni au batut in sezonul trecut pe PSV si Napoli si au fost eliminati de Basel.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT