Marca publica PLANURILE de transfer ale lui Luis Enrique! Mutari de 50 de milioane in aceasta vara pentru Barcelona
Marti 08 Martie 2016, 11:59

Marca publica PLANURILE de transfer ale lui Luis Enrique! Mutari de 50 de milioane in aceasta vara pentru Barcelona

Barcelona are buget de 50 de milioane de euro pentru transferuri in aceasta vara. Marca a aflat planurile lui Luis Enerique. 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Desi are din nou un sezon spectaculos, Barcelona pregateste deja cateva transferuri pentru vara viitoare. Trei mutari vor catalanii, care sunt favoriti sa reuseasca din nou tripla in acest sezon.

Barca va obtine 50 de milioane de euro doar din vanzarea jucatorilor care nu intra in planurile lui Luis Enrique, iar banii vor fi folositi pentru intariri.

Un fundas central, un fundas lateral si un atacant sunt doriti de antrenorul Barcei. Vermaelen si Bartra vor fi lasati sa plece in vara, iar in locul lor va ajunge un nume mare pe Camp Nou. Marquinhos, Laporte, Gimenez si Stones sunt pe lista catalanilor.

Douglas e un alt jucator care a dezamagit, iar in locul lui se cauta o solutie in acest moment.

In atac, Enrique vrea o alternativa pentru MSN, atunci cand unul dintre cei atacanti lipseste. Nolito este favoritul sau si a incercat sa-l ia si in aceasta iarna, insa s-a lovit de pretul mare de transfer.

Enrique a cerut si rascumpararea lui Deni Suarez de la Villarreal si are sanse mari sa-l ia. Acesta are clauza de 3 milioane de euro. 3 comentarii
  • 9 2016
    sebicul cum poti sa il consideri pe Giroud ATACANT, Ioane. Nu pot sa inteleg la ce fotbal va uitati unii dintre voi.....
  • 9 2016
    sebicul cum poti sa il consideri pe Giroud ATACANT. Doamne, nu pot sa inteleg la ce fotbal va uitati unii....
  • 8 2016
    Ioan Gimenez e cea mai bună opțiune,dar încă mai trebuie întărit lotul cu jucători foarte tineri și talentați... Pogba ar fi cel mai bun,și Barcelona e locul cel mai potrivit unde să ajungă pentru că locul de titular îi este asigura+un salariu foarte bun+campionate,cupe câștigate... Atacant le trebuie,dar ceva cu experiență,ca de exemplu Oliver Giroud care ar fi perfect în lipsa lui Suarez......
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT