Manchester United il poate cumpara pe Neymar dupa ce s-a calificat in grupe. Suma uriasa pentru care poate pleca brazilianul

Manchester United il poate cumpara pe Neymar dupa ce s-a calificat in grupe. Suma uriasa pentru care poate pleca brazilianul

Barcelona afla astazi cu cine joaca in grupele Ligii.

Neymar a fost in centrul atentiei saptamana aceasta, cand Manchester United si-a aratat intentia de a-l transfera pe superstarul brazilian de la Barcelona.

Oferta a fost refuzata iar Neymar a semnat imediat un nou contract cu echipa lui Luis Enrique. Acesta are un nou salariu de 8 milioane de euro, insa presa din Anglia scrie despre faptul ca Barcelona i-a platit deja zeci de milioane de euro prin intermediul firmei care il impresariaza.

Brazilianul a urcat astfel in topul celor mai bine platiti jucatori de la Barcelona, fiind al treilea dupa Messi, care are un salariu de 20 de milioane de euro, si Suarez, cu 10 milioane de euro. Neymar e urmat de Iniesta, cu 7 milioane de euro si Rakitic, Busquets si Alves, cu 6 milioane de euro.

Ce este interesant e ca Barcelona i-a inclus si o clauza de reziliere lui Neymar in noul contract. Acesta se ridica la 250 de milioane de euro, fiind suma pentru care orice echipa poate sa il transfere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies