Lovitura de teatru la Barca! Un jucator s-a saturat: "Voi pleca"! Pentru el va fi RAZBOI in Europa in perioada de mercato:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Decembrie 2013, 18:57

	Lovitura de teatru la Barca! Un jucator s-a saturat: "Voi pleca"! Pentru el va fi RAZBOI in Europa in perioada de mercato:

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Panduriimiercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Ziarul de casa al celor de la FC Barcelona, El Mundo Deportivo, anunta ca tanarul Cristian Tello vrea sa plece! El este nemultumit pentru faptul ca nu este suficient de des folosit la prima echipa. El a fost accidentat si spera ca de saptamana viitoare sa fie din nou in lotul primei echipe si sa primeasca mai multe sanse.

Daca acest lucru nu se intampla, Tello ia foarte in serios in considerare varianta plecarii in iunie. "Voi astepta si voi vedea cum va fi acest sezon si daca pana la final nu voi fi jucat cat imi doresc, voi pleca. Sa fac acest pas va fi foarte dificil dar respect rolul fiecaruia intr-o echipa. O data cu trecerea timpului vreau ca acest rol sa se schimbe si sa joc mai multe minute" a spus el.

Totusi, el a dorit sa spuna ca nu se gandeste la alta echipa in acest moment si ca Tata Martino i-a transmis sa aiba rabdare si ca va primi o sansa.

Tello a fost dorit in vara de FC Liverpool, dar si de alte cluburi importante din Europa

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies