Transfer Market

Kapetanos si-a gasit echipa, dupa despartirea de Steaua! Atacantul va imbraca tot tricoul ros-albastru! Unde va evolua:

Plecat de la Steaua in aceasta vara, dupa o a doua aventura in Ghencea, Pantelis Kapetanos ramane fidel culorilor rosu si albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 12:26
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 12:50

Ajuns la 31 de ani si cu peste 40 de goluri marcate in Liga I, Pantelis Kapetanos va juca din sezonul viitor in prima liga din Grecia, acesta semnand un contract cu Skoda Xanthi.

Plecat de la Steaua in aceasta vara, dupa ce intelgerea cu formatia din Ghencea a expirat, Kapetanos, care a mai trecut si pe la CFR Cluj, a ales sa dea curs unei oferte din tara natala, acesta urmand sa evolueze din sezonul viitor la Skoda Xanthi, echipa care a terminat pe locul 16 ultima stagiune de campionat.

Salvata in ultimul moment de la retrogradare, dupa ce a fost nevoita sa dispute un meci de baraj, echipa din Xanthi, pe la care a mai trecut si Mugurel Buga, spera ca in sezonul viitor sa reuseasca o clasare mult mai buna, iar fostul international grec este vazut drept unul dintre oamenii care se pot dovedi a fi decisivi.

Kapetanos, care a jucat doar 8 meciuri in ultima editie a Ligii I, marcand 3 goluri, va deveni astfel coleg cu un alt fost jucator din Liga I, mozambicanul Paito (ex-FC Vaslui).

Pantelis Kapetanos a jucat in Romania in ultimii 6 ani, acesta evoluand pentru Steaua (2008-2010 si 2013-2014) si CFR Cluj (2011-2013). In total, grecul a bifat 141 de aparitii si a marcat de 52 de ori in toate competitiile.

Modifică setările cookies