Hulk ii umple conturile lui Zenit. A ajuns in China si va semna pe 50 de milioane de euro cu Shanghai SIPG. Salariu CO-LO-SAL!!!

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Brazilianul Hulk a ajuns in China, acolo unde va semnat cu Shanghai SIPG. Acesta va consemna cel mai mare transfer din istoria Chinei, tara ce a inceput sa produca mutari spectaculoase pe piata transferurilor in ultimii ani.

Hulk il intrece astfel pe Alex Teixeira, cel care a fost cumparat anul trecut de JS Suning de la Sahtior, culmea, tot un club condus de Mircea Lucescu. Acesta fusese cumparat pentru 43 de milioane de euro, in timp ce Hulk va fi transferat pe 50 de milioane de euro. De asemenea in top mai sunt Jackson Martinez, 35 de milioane, Ramires, 25 de milioane, si Elekson, 16 milioane de euro.

Atacantul va avea un salariu de 20 de milioane de euro pe an!!!

Zenit reuseste astfel sa scoata un profit de 15 milioane de euro, rusii platind 35 de milioane in 2012 lui FC Porto. In cei patru ani la Zenit, Hulk a bifat 144 de prezente si 75 de goluri, dupa ce avusese cifre asemanatoare in precedentii 4 ani, petrecuti la Porto, unde a bifat 170 de meciuri si 89 de goluri.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies