HALUCINANT! Suma reala a transferului lui Neymar: 1 miliard de dolari! Dezvaluirea incredibila facuta in Franta

HALUCINANT! Suma reala a transferului lui Neymar: 1 miliard de dolari! Dezvaluirea incredibila facuta in Franta

Presedintele celor de la Lyon a lansat un atac dus la rivala din campionat.

Intr-un interviu pentru France Football, Jean-Michel Aulas, a criticat extrem de dur transferul lui Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain pentru 222 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu vicecampioana Spaniei.

Aulas spune ca odata cu plecarea lui Michel Platini de la UEFA, fair-play-ul si-a pierdut unul dintre marii aparatori. "Daca fair-play-ul nu isi indeplineste rolul la nivel european, cred ca e necesar ca statul francez sa intervina si sa controleze de unde vin acei bani.

In fata unor investitori precum Qatar care genereaza venituri uriase din producerea de gaze nu poti lupta" spune Aulas, cel care crede ca afacerea Neymar ii va costa pe cei de la PSG peste 1 miliard de euro in 5 ani de zile.

Aulas considera ca transferul este disproportionat si ca PSG va avea un buget anul acesta de 700 de milioane de euro iar "clubul nu va genera venituri care sa se apropie de aceste cheltuieli, va fi un dezechilibru intr-o economie care are deja probleme in a se organiza".

Presedintele lui Lyon, cel care face parte si din Comitetul Executiv al Federatiei Franceze de Fotbal, mai spune ca transferul lui Neymar "poate genera o bula care sa explodeze in orice moment".

Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies