Cristiano Ronaldo se face impresar! Transferul URIAS pe care incearca sa-l faca la Real Madrid
Vineri 08 Septembrie 2017, 10:48

Cristiano Ronaldo se face impresar! Transferul URIAS pe care incearca sa-l faca la Real Madrid

Ronaldo este favorit la Balonul de Aur si mai are multi ani pana cand se va retrage dar se gandeste deja la viitoarea cariera.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Cristiano Ronaldo face lobby pentru urmatorul mare transfer al Realului - portughezul vrea ca David De Gea sa fie adus pe Santiago Bernabeu! Don Balon scrie ca Ronaldo l-a convins pe Florentino Perez sa incerce din nou transferul care a fost la un pas sa aiba loc in 2015 cand a picat din cauza faxului!

Cum incearca Ronaldo sa forteze transferul lui De Gea? El are acelasi super-agent ca portarul lui Manchester United, pe Jorge Mendes. Iar Ronaldo vrea sa-l ajute pe Mendes sa faciliteze un transfer al lui De Gea la Real.

David De Gea mai are 2 ani de contract cu Manchester United si ar putea fi adus pe o suma mai mica vara viitoare, cand intra in ultimele 12 luni de contract.Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT