Cei 4 jucatori SACRIFICATI de PSG dupa venirea lui Neymar! Pe cine sunt obligati sa vanda ca sa nu fie sanctionati de UEFA

Cei 4 jucatori SACRIFICATI de PSG dupa venirea lui Neymar! Pe cine sunt obligati sa vanda ca sa nu fie sanctionati de UEFA

Paris Saint-Germain trebuie sa vanda mai multi jucatori pentru a respecta Fair-Play-ul Financiar.

Luiz Fernandez, cel care este aproape de a se alatura celor de la Paris Saint Germain ca scouter, a dezvaluit ca vicecampioana Frantei trebuie sa vanda mai multi jucatori pentru a nu incalca Fair-Play-ul Financiar dupa transferul lui Neymar de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Fernandez nu a ezitat si a numit cei 4 jucatori pe care PSG ii va vinde: Matuiti, Aurier, Ben Arfa si Krychowiak. "PSG trebuie sa vanda acesti 3-4 jucatori pentru a respecta Fair-Play-ul Financiar" le-a spus el celor de la Cadena SER, preluat si de L'Equipe.

Blaise Matuidi este foarte aproape de a semna cu Juventus, iar pe ceilalti 3 jucatori spera sa obtina aproximativ 50 de milioane de euro: Ben Arfa (10 milioane), Krychowiak (25 milioane) si Aurier (15 milioane).

Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies