fc barcelona Transfer Market

Catalanii anunta un transfer BOMBA la Barca - il vor pe 'adversarul' lui Bolt! Pe cine vor sa aduca din Premier League

Luis Enrique vrea sa readuca la Barcelona un fost junior al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2016, 10:27
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2016, 10:29

La doar cateva saptamani dupa incheierea mercato, Luis Enrique a stabilit principalul obiectiv pentru iarna. Iar tinta este Hector Bellerin de la Arsenal, fundas spaniol de 21 de ani care a fost crescut de Barcelona.

Secretarul tehnic al Barcelonei, Robert Fernandez, l-a contactat pe Bellerin inca din luna mai pentru a-l informa de interesul Barcelonei de a-l readuce pe Camp Nou. Ezitarea lui Luis Enrique in a face o oferta clara pentru Bellerin a facut insa ca jucatorul sa ramana la Arsenal.

Luis Enrique a dorit sa-i ofere o sansa lui Aleix Vidal insa nu este convins de jucatorul de 27 de ani si este gata sa aduca un inlocuitor. Conform Sport de Catalunya, Luis Enrique doreste un fundas dreapta tanar, ofensiv, capabil sa fie o solutie imediata dar si pe termen lung. Iar Hector Bellerin este considerat candidatul perfect!

Bellerin a devenit cunoscut la Arsenal si pentru viteza lui extraordinara - el a reusit sa bata recordul clubului pentru sprint de 40m, depasind recordul lui Theo Walcott. Mai in gluma, mai in serios, Bellerin a spus pentru presa din Anglia ca este dispus sa il provoace pe Usain Bolt!

Modifică setările cookies