Casillas pleaca de la Real! Un COLOS a inceput negocierile pentru transferul portarului! Cu cine se bat Arsenal si Borussia Dortmund:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 14:24

	Casillas pleaca de la Real! Un COLOS a inceput negocierile pentru transferul portarului! Cu cine se bat Arsenal si Borussia Dortmund:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Iker Casillas ar putea ajunge la AC Milan! Italienii il doresc pe portarul celor de la Real, urmand sa faca o oferta in perioada de mercato din iarna.

Cei de la Sport de Catalunya, care citeaza presa italiana, sustin ca oficialii de la AC Milan au inceput discutiile cu agentul jucatorului, care in ultimele luni a fost mai mult rezerva la Real, in locul lui fiind preferat Diego Lopez.

Cotidianul catalan mentioneaza ca AC Milan ar fi dispusa sa faca un important efort din punct de vedere financiar pentru a-l aduce pe Casillas, jucator dorit si de Borussia Dortmund sau Arsenal Londra.

Casillas a jucat doar 14 minute in acest sezon, in partida cu Galatasaray din Liga Campionilor, el fiind inlocuit dupa ce s-a accidentat. Casillas are sanse mari sa fie titular in meciul de maine seara contra celor de la FC Copenhaga, urmand sa joace pentru prima data pe Bernabeu dupa 9 luni!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT