Boloni ii fura un SUPER jucator Stelei! Ce om de nationala e gata sa plece in Grecia pentru 1 milion de euro!

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Martie 2012, 11:54

	Boloni ii fura un SUPER jucator Stelei! Ce om de nationala e gata sa plece in Grecia pentru 1 milion de euro!

TRANSFER MARKET / Comenteaza aici cu Ion Alexandru!

Mihai Pintilii de la Pandurii e omul pe care Boloni e gata sa dea 1 milion de euro. Pintilii a fost urmarit de trimisii antrenorului roman la meciul Romaniei cu Uruguay in care acesta a fost titular. Si Piturca il ajuta pe mijlocas sa plece din Liga I, desi si Steaua il urmareste cu atentie.

Boloni are acceptul sefilor sai sa ii ofere 250.000 de euro pe sezon lui Pintilii, care ar face pereche cu Costin Lazar in centrul terenului de la PAOK. Lazar a fost desemnat jucatorul lunii februarie in Grecia.

"Nu stiu nimic despre aceasta oferta. E foarte bine pentru mine daca se realizeaza, dar nu incerc sa-mi fac multe griji. Boloni e un antrenor foarte bun, e si Costin Lazar acolo, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult. Nu stiu ca am fost urmarit. Ma bucur ca sunt in vizorul lor, daca imi fac treaba cat mai bine poate o sa prin un transfer. Jocul nostru ofensiv de echipa atrage, probabil vor mai veni si la alte partide", a declarat Pintilii pentru Sport.ro.

Un alt jucator pe care Boloni il urmareste in aceasta perioada este Ciprian Deac, cel care va fi nevoit sa plece de la Schalke. Nemtii au probleme serioase cu banii si vor sa scape de mai multi jucatori.

Starea de urgență va fi prelungită în România. Iohannis: "Nu suntem încă la vârful epidemiei"
BRAT