"A fost prima si ultima lui zi aici". Gabi Tamas, trimis "la plimbare" dupa un singur antrenament facut in Anglia

Autor: Sport.ro
Vineri 21 August 2015, 16:57
"A fost prima si ultima lui zi aici". Gabi Tamas, trimis "la plimbare" dupa un singur antrenament facut in Anglia

La 31 de ani, Gabi Tamas a ajuns intr-o situatie deloc placuta. Dat afara de Steaua, fundasul continua sa-si caute echipa, insa norocul pare sa-l fi parasit. Fostul international a dat probe in aceasta saptamana la o echipa din Championship, dar nu a fost pastrat.

Gabi Tamas nu va semna cu englezii de la Cardiff City, asa cum anunta presa galeza in cursul zilei de ieri, dupa aflarea vestii ca fundasul de 31 de ani se antreneaza cu gruparea din Championship.

In varsta de 31 de ani, fostul international roman, dat afara de Steaua in urma cu circa o luna de zile, a incercat sa-i convinga pe galezi in acesta saptamana si a acceptat sa dea probe de joc in fata antrenorului Russel Slade.

Fost jucator la West Bromwich Albion si Watford, in fotbalul britanic, Tamas nu l-a mai impresionat insa si pe Slade, cel care a transmis ca nu doreste sa se bazeze pe roman.

Tehnicianul lui Cardiff a vorbit pentru WalesOnline, publicatia care anunta ieri ca Tamas ar putea semna, acesta spunand: "Gabriel s-a antrenat cu noi ieri si asta a fost prima si ultima zi cand a facut-o. Nu e astazi aici, a venit doar ieri. Vom vedea, mai avem alte doua optiuni", a declarat Russel Slade.

Astfel, jurnalistii galezi noteaza si ei acum: "Tamas este liber de contract dupa ce s-a despartit de Steaua, dar evident nu a impresionat in capitala galeza, in ciuda celor 65 de selectii de la nationala tarii sale", scrie Walesonline.co.uk.

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies