Ziua in care Tiriac a devenit mai bogat cu 100 mil dolari! Financial Times scrie despre primul tun colosal dat de miliardarul roman

Ion Tiriac Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Noiembrie 2015, 17:57
Data actualizarii: Duminica 22 Noiembrie 2015, 18:06

Publicatia britanica Financial Times scrie despre momentul in care Ion Tiriac a reusit sa dea una dintre marile sale lovituri financiare.

Totul s-a petrecut in 1990, imediat dupa caderea Zidului Berlinului, perioada in care Ion Tiriac a reusit sa adune 100 de milioane de dolari in numai 2 ani.

"Nascut in Transilvania si poreclit Contele Dracula, Tiriac a fost unul dintre primii 10 tenismeni in anii '60. I-a antrenat pe Nastase si Becker si a devenit primul antrenor ce a oferit un portofoliu de management."

"Intre timp, a dezvoltat o afacere proprie, iar dupa caderea Zidului Berlinului a castigat peste 100 de milioane de dolari in doi ani. A infiintat prima banca din era post-comunista in Romania in 1990, care acum are 8000 de filiale in 17 tari, si si-a infiintat o linie aeriana."

"Cu o avere de peste 1 miliard de dolari, el este cel mai bogat sportiv in viata", a scris Financial Times despre Tiriac.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!