VIDEO | Halep i-a facut pe toti sa rada: "Ma, voi ati venit aici in sala pentru Roger Federer" :) S-a stabilit ORA la care se joaca Halep - Sharapova

Autor: Sport.ro
Duminica 27 August 2017, 11:33

	VIDEO | Halep i-a facut pe toti sa rada: "Ma, voi ati venit aici in sala pentru Roger Federer" :) S-a stabilit ORA la care se joaca Halep - Sharapova

Simona Halep va juca cu Maria Sharapova in primul tur la US Open.

Simona Halep si-a inceput cu zambetul pe buze prima conferinta de presa de la US Open.

"Vad ca e multa lume aici in sala... stiu ca a fost Roger mai devreme, nu?", s-a amuzat romanca. Ziaristii din sala au izbucnit in ras.

Romanca nu a avut deloc sansa la tragerile la sorti. Maria Sharapova, revenita recent in circuit dupa suspendarea pentru dopaj, e prima adversara a Simonei Halep.

Organizatorii au stabilit ora meciului - Halep vs. Sharapova se joaca in noaptea de luni spre marti, incepand cu ora 02:00.

"E o mare provocare sa o intalnesc pe Maria Sharapova. M-a batut de sase ori, dar poate voi putea schimba asta. Vom vedea luni. Voi incerca sa dau ce am mai bun, sa incerc sa castig meciul si voi incerca, bineinteles, sa ma bucur de acest meci mare."

"Ma simt puternica si mai experimentata fata de 2014. Simt ca sunt pregatita sa joc cu ea. Mi-am schimbat putin mentalitatea. Nu ma mai gandesc cu cine joc, incerc sa dau tot ce am mai bun in ziua respectiva.", a mai spus Halep.

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies