VIDEO! Federer a mai inventat o bijuterie: "E cea mai tare lovitura din viata mea!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Septembrie 2009, 14:38
VIDEO! Federer a mai inventat o bijuterie: "E cea mai tare lovitura din viata mea!"

Roger Federer  i-a avut la picioare pe spectatorii de pe Arthur Ashe Stadium in semifinala cu Djokovici de la US Open dupa ce a mai inventat o 'bijuterie'!

Kim Clijsters, peste 1.600.000 de dolari castigati intr-o luna de tenis!

Ultima 'inventie' a numarului 1 mondial - lovitura cu mingea strecurata printre picioare dintr-o pozitie practic imposibila - in meciul cu Djokovici a incantat pe toata lumea.

 "A fost incredibi! Am fost intr-o pozitie dificila si nu am avut nimic de pierdut . Fac asta des la antrenamente dar nu-mi iese. Este cea mai tare lovitura din viata mea. A fost un meci fantastic, m-am distrat mult!' a spus euforic Federer dupa meci.

Loviturile in acest stil nu sunt incredibile in tenis, dar pozitia din care a executat-o Roger, faptul ca a dus la o minge de meci intr-o semifinala de mare slam in fata unui adversar de calibrul lui Novak Djokovici - a facut-o cu adevarat speciala.

Federer se afla in finala la US Open pentru a sasea oara consecutiv dupa ce  l-a invins pe Novak Djokovici, numarul 4, scor 7-6 (7/3), 7-5, 7-5.

In finala, Federer il va intalni pe Juan Martin Del Potro, care s-a calificat in prima sa finala de Grand Slam dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal (numarul 3), scor 6-2, 6-2, 6-2.


 Vezi aici lovitura reusita de Federer!

La prânz caniculă, seara vijelii. Luna iunie va fi una a extremelor
BRAT