VERDICT final pentru Simona Halep: NU va juca pentru Romania la Fed Cup! "Eu am alte obligatii, daca era in Europa, jucam!"

Simona Halep nu va face parte din echipa Romaniei care se deplaseaza in Canada pentru partida de la Fed Cup.

Barajul pentru Grupa Mondiala I pe care Romania il joaca in Canada este un test la care Simona Halep nu va lua parte. Programul incarcat, oboseala adunata si 'obligatiile' au determinat-o sa anunte ca nu joaca sub tricolor.

"Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart, daca era in Europa ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina (n.r. - Irina Begu) este in forma buna si la dublu avem echipa buna. Imi pare rau ca nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a spus Simona Halep la revenirea in tara dupa turneele din SUA: Indian Wells si Miami.

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni formatia Canadei, in deplasare, in play-off-ul pentru Grupa Mondiala. Meciul va avea loc in perioada 18-19 aprilie.

Simona joaca patru turnee pe zgura, iar in aceasta perioada are nevoie de odihna, totul pentru a urca in clasamentul WTA: - Stuttgart

- Stuttgart - 20-26 aprilie

- Madrid - 2-9 mai

- Roma - 11-17 mai

- Roland Garros - 19 mai-7 iunie

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies