Tiriac despre sansele Simonei la Jocurile Olimpice: "Poate sa cucereasca aur, platina si argint, oricand vrei!" Ce spune de un dublu Tecau/Halep

Ion Tiriac a vorbit despre situatia sportului in anul olimpic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020, 17:39
Data actualizarii: Marti 18 Februarie 2020, 17:40

Fostul mare jucator de tenis a declarat ca este extrem de increzator ca Simona Halep poate cuceri o medalie la Tokyo 2020, insa la fel de bine ea poate pierde in primele tururi. Totodata, Tiriac e de parere ca un dublu mixt Tecau/Halep are sanse minime in a ocupa un loc pe podium.

"Tecau e numarul 7, 8, 10, cat e el, ea e numarul 2, 1, 3... Matematica iti iese. Insa pe teren e alta treaba. Mixtul ala trebuie sa-l joci impreuna de atatea ori. Eu nu-mi aduc aminte cu Nastase, in 10 ani de zile, sa ne fi lovit rachetele, fiecare stia unde e locul lui, care-i treaba lui. Jucan in fiecare zi! Nu poti dumneata sa astepti rezultate. Nu e chiar asa usor, trebuie sa ai o experienta comuna.

S-ar putea intampla ca Tecau sa aiba ceva mai mult noroc la Olimpiada decat in ultima vreme, s-ar putea ca Simona sa-si castige drepturile pe care i le da clasamentul de astazi si sa se claseze in prime e trei, sau poate chiar aurul. Suprizele Simonei sunt si alea bune, si alea rele, dar alea bune sunt primordiale, pentru ca n-ai gasit la supermarket un Wimbledon sau un Roland Garros.

Simona Poate sa cucereaza aur, platina si argint, oricand vrei. Inca cum poate, si din cauza efortului, din cauza meciurilor jucate sau nejucate, sa si piarda. Dar sansa e acolo", e declarat Halep.

Modifică setările cookies