GALERIE FOTO Tatăl surorilor Williams a reacționat după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar 

will smith oscar Richard Williams Serena Williams Venus Williams Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 15:09
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 15:23

Richard Williams a comentat gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar.

Luni, Will Smith (53 ani) a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru performanța din „King Richard”. Însă, americanul a fost făcut înconjurul lumii cu reacția cu privire la gazda show-ului, Chris Rock (57 ani), atunci când comediantul a făcut o glumă referitoare la faptul că Jada Pinkett Smith, soția sa, este rasă în cap. 

Cu toate că la început s-a amuzat, Will Smith și-a schimbat brusc starea și s-a dus pe scenă pentru a-l lovi pe Chris Rock. În primă fază, mulți au crezut că a fost un moment regizat pentru a promova premiile Oscar, însă atunci când actorul american și-a cerut scuze că a recurs la un asemenea gest, a confirmat totul involuntar. 

Agresiunea lui Will Smith nu a fost acceptată nici de Richard Williamns (80 ani), tatăl și primul antrenor al surorilor Williams. Acesta susține că lovirea altor persoane este justă doar atunci când vine vorba de autoapărare.

„Nu știm toate detaliile de acolo. Dar nu sunt de acord cu lovirea unei alte persoane, doar în cazurile în care este vorba despre autoapărare”, a spus Richard Williams, pentru NBC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!