Surpriza uriasa! Romania - Spania la tenis, pe Cluj Arena! Nadal, asteptat cu 30.000 de spectatori in tribune

Surpriza uriasa! Romania - Spania la tenis, pe Cluj Arena! Nadal, asteptat cu 30.000 de spectatori in tribune

Romania intalneste din nou Spania la Cluj, de aceasta data la tenis. Organizatorii vor spectacol total la venirea lui Nadal in Romania! 

Clujul se pregateste sa organizeze un meci de gala intre Romania si Spania, in turul doi al Grupei I, Zona Europa-Africa din Cupa Davis. Spania e una din cele mai titrate echipe din lume, iar organizatorii vor sa-i faca o primire demna lui Nadal.

Pentru asta, FRT studiaza posibilitatea ca intalnirea sa se desfasoare pe un teren amenajat chiar pe gazonul Cluj Arena, stadionul pe care s-a disputat inatalnirea cu Spania de la fotbal.

"Vrem sa fie un eveniment deosebit la care sa participe cat mai multi romani. Pentru asta avem nevoie de un numar mare de locuri in tribune. Suprafata de joc ar fi montata cat mai aproape de una dintre tribunele stadionului, iar de cealalta parte s-ar amenaja o tribuna pe structura metalica.

Momentan, singurul impediment l-ar reprezenta lipsa acoperisului, dar cautam solutii pentru amenajarea unuia provizoriu", a dezvaluit un oficial al Federatiei Romane de Tenis la Digi.

Clujul a devenit capitala Romaniei la tenis. Echipa de FED Cup a Romaniei a intalnit Cehia in Sala Polivalenta si se pregateste pentru meciul cu Germania de la sfarsitul saptamanii viitoare. Pentru ambele intalniri, toate cele 7000 de bilete au fost vandute in cateva ore.

Daca varianta Cluj Arena pica, intalnirea dintre Romania si Spania din FED Cup va avea loc tot in noua Sala Polivalenta din Cluj. Meciul e programat pe 15-17 iulie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies