NEWS ALERT Stere Halep, tatăl Simonei Halep, face acuze grave: ”Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat, 100 de ani să îi dea suspendare!”

Simona Halep stere halep suspendare Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 11:49

Simona Halep a primit marți un verdict sfâșietor pentru cariera sa: a fost suspendată patru ani din tenis, dar poate face apel la TAS.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani în scandalul de dopaj în care a fost implicată, după decizia finală luată de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis.

Simona va face apel la TAS, dar nu au întârziat să apară reacțiile, iar tatăl sportivei, Stere Halep, a confirmat că decizia va fi atacată.

Ce a declarat Stere Halep

”Normal, Simona e dezamăgită. Dacă unii vor să o scoată vinovată, 100 de ani să îi dea suspendare, dar noi nu putem să recunoaștem așa ceva. Că vor unii să o scoată vinovată, asta este treaba lor. 

Conform legilor, vom ataca decizia. Simona are o stare de spirit foarte bună. Ce poți să faci? Nu poți să faci absolut nimic. 

”Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat”

Dacă lucrurile merg în felul acesta, e păcat mare pentru toți sportivii, pentru că i se poate întâmpla oricui. 

Legea internațională trebuie să facă ceva pentru acești oameni. Adică nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat, nu există așa ceva în lumea asta.

Noi suntem curați în fața Domnului”, a spus tatăl Simonei, citat de publicația locală Ziua de Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!