Joi 11 Ianuarie 2018, 13:16

Simona Halep va juca impotriva... Serenei Williams din Australia :) Destanee Aiava anunta ca ia o pauza dupa Australian Open


	Simona Halep va juca impotriva... Serenei Williams din Australia :) Destanee Aiava anunta ca ia o pauza dupa Australian Open

Simona Halep o va intalni pe Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Sportiva din Australia are 17 ani si ocupa locul 193 in clasamentul WTA.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Chiar inainte de tragerea la sorti, Aiava a declarat ca va lua o pauza dupa ce va fi eliminata de la Australian Open. Aiava acuza probleme de concentrare si spune ca o perioada de pauza o va ajuta pentru a-si reveni.

"Toata treaba cu tenisul a inceput sa ma urmareasca. Sper ca dupa Australian Open sa iau o pauza mai lunga. Asta vreau si de asta am nevoie. Mental, nu sunt in partide. Fizic stau bine, dar am probleme de concentrare. Sper sa fiu in starea mentala potrivita pentru prima runda", a declarat Aiava pentru presa din Australia.

1 comentarii
  • 11 2018
    assss Poate ii fwte una in ciok albanezei infractoare sptre disperarea lingailor psd -de koaie mache...
  • 12 2018
    Ioan Mai bine tie!...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT