Tenis

Simona Halep, pe primul loc in topul celor mai simpatizate persoane din Romania! Si Ion Tiriac a ajuns in TOP

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania la ora actuala, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu "Influence Me".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 19:24
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 19:25

Studiul a avut ca obiectiv identificarea principalilor influentatori in decizia de cumparare a romanilor, in cinci domenii diferite: telecom, retail, financiar, moda si medical.

Actorii, cantaretii, sportivii, oamenii de afaceri si prezentatorii de radio si TV sunt categoriile de persoane publice cele mai potrivite pentru a crea o legatura emotionala puternica intre brand si consumator, pentru a-l determina pe acesta sa incerce noi produse, arata studiul "Influence Me".

Aceste categorii de persoane sunt considerate foarte influente pentru public intrucat au o vasta experienta intr-un anumit domeniu, au testat produsele carora le fac reclama si ofera informatii actualizate si valoroase pentru targetul respectiv. Cu toate acestea, brandurile trebuie sa aleaga persoanele publice in functie de domeniul de activitate al acestora, astfel incat ele sa fie adecvate business-ului respectiv, se arata in comunicat.

O categorie speciala de persoane publice care ar putea reprezenta diverse branduri si tipuri de produse, dar fara sa aiba neaparat cel mai mare impact asupra consumatorilor sunt sportivii. Simona Halep este sportiva cea mai placuta la ora actuala si cea care aduce cel mai mare beneficiu de imagine pentru brandurile cu care se asociaza, urmatorii in clasament fiind Lucian Bute, Catalina Ponor, Gabriela Szabo sau Sandra Izbasa.

Sursa: Agerpres.

Modifică setările cookies