Tenis

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Simona Halep poate da o noua lovitura! Cum ar putea sa castige 1 milion de dolari in 2 saptamani

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat un bonus de 1 milion de dolari pentru turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Martie 2018, 12:27
Data actualizarii: Duminica 04 Martie 2018, 12:30

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells incercand sa-si apere numarul 1 WTA (vezi aici cum ramane Simona lidera mondiala dupa Indian Wells), insa poate da si un tun financiar important!

Organizatorii au anuntat ca vor oferi un bonus de 1 milion de dolari pentru jucatorul sau jucatoarea care reuseste sa castige turneul atat la simplu, cat si la dublu! “Vrem sa ii incurajam pe sportivii de top de la simplu sa joace si la dublu, astfel ca oferim un bonus de un milion de dolari pentru a-i motiva” a anuntat Tommy Haas, directorul turneului.

O asemenea performanta a mai avut loc doar de 6 ori in istorie iar Lindsay Davenport a fost singura care a reusit sa castige Indian Wells atat la simplu, cat si la dublu, la 2 editii diferite (1997 si 2000). Simona Halep a anuntat initial ca va participa la dublu alaturi de Irina Begu, insa o decizie finala nu a fost luata in acest caz.

CITESTE SI

Modifică setările cookies