SENZATIONAL | Fanii lui Federer AU BLOCAT WEBSITE-UL MONETARIEI ELVETIENE 

SENZATIONAL | Fanii lui Federer AU BLOCAT WEBSITE-UL MONETARIEI ELVETIENE 

Roger Federer este motivul pentru care website-ul Monetariei Elvetiene a fost blocat. 

Roger Federer este probabil cel mai iubit tenismen din activitate la ora actuala, dar pasiunea fanilor sai poate produce pagube. 

Website-ul oficial al Monetariei Nationale Elvetiene a cazut, dupa ce 2,5 milioane de suporteri ai lui Roger l-au accesat in vederea achizitionarii uneia dintre monedele in editie limitata care contin efigia lui Federer.

33.000 de monede cu Roger Federer vandute de Monetaria Elvetiana 


Site-ul a inregistrat 2,5 milioane de accesari. A fost prea mult de gestionat pentru magazinul nostru,a spus CEO-ul Swissmint, Marius Haldimann pentru Reuters. "Ne asteptam la o cerere ridicata, dar nu ne-am imaginat vreodata ca va fi atat de mare. De indata ce Federer a publicat un link pe retelele sociale, website-ul nostru a intampinat probleme din cauza traficului intens. Unii fani au putut accesa magazinul online, dar nu si-au putut finaliza comenzile, iar altora le-a fost negat accesul," a relatat conducatorul Monetariei Elvetiene. 

Monedele care il vor avea in prim-plan pe Roger Federer vor aparea in data de 23 ianuarie 2020 si vor fi puse in vanzare pana la inceputul anului 2023. Avand in vedere cererea imensa, lotul de monede s-ar putea epuiza mult inaintea deadline-ului. 

"Multi fani ne-au trimis mail-uri, intrebandu-ne de unde pot sa cumpere moneda, dar nu putem primi detalii bancare via email. Le cerem fanilor sa fie rabdatori si sa mai incerce sa acceseze website-ul. Muncim din greu sa rezolvam problema cat de repede posibil," a mai spus Marius Haldimann. 

UPDATE: Cele 33.000 de monede in valoare de 20 de franci elvetieni sunt deja sold out, la nici 48 de ore de la punerea lor in vanzare. Monedele nu mai sunt disponibile online, dar un lot de 22.000 de monede va putea fi cumparat pe teritoriul Elvetiei, incepand cu 23 ianuarie. 

Alte 40.000 de monede speciale cu Roger Federer vor fi lansate in luna mai a anului 2020. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT