Se RETRAGE Serena Williams? Scenariu SOC: Simona Halep, numarul 1 mondial la inceputul lui 2016! 

Serena Williams Simona Halep Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 09:28
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 09:29

Serena Williams a anuntat ca nu mai participa la restul de turnee din 2015 dupa dezamagirea de la US Open. 

Seerna Williams acuza ratarea de la US Open, sansa istorica de a cuceri toate titlurile de Mare Slem dintr-un an. Serena a anuntat ca vrea sa se recupereze dupa accidentarile numeroase din ultima perioada, dar si sa-si recupereze motivatia pentru a o lua de la capat in 2016. Presa americana se intreaba insa daca Serena va mai reveni in tenis. A implinit saptamana trecuta 34 de ani, e deja de o perioada buna cea mai varstnica lidera de clasament WTA si ii va fi mai greu sa se motiveze pentru a ataca patru titluri de Grand Slam intr-un an.

Antrenorul Serenei nu crede ca jucatoarea va renunta asa usor, desi a suferit mult dupa ratarea de la US Open.

"Nu am niciun dubiu ca Serena vrea sa castige in continuare turnee de Mare Slem si sa bata recorduri. Dar in acest final de sezon nu cred ca mai trebuie sa joace pentru ca nu este destul de motivata.

Serena s-a aflat la doua meciuri de o performanta cu adevarat mare. Orice infrangere e dureroasa pentru ea, dar asta a fost si mai dureroasa si are nevoie de timp pentru a trece peste ea. Cand ii va reveni motivatia, si nu am dubii ca ii va reveni, Serena va participa din nou la turnee", a declarat Patrick Mouratoglou la ESPN.

Pauza Serenei o poate ajuta pe Simona Halep sa ajunga intr-o postura incredibila la inceput de 2016. Romanca poate sa devina numarul 1 mondial la Australian Open, primul Mare Slem al anului. Serena nu mai poate fi ajunsa anul acesta, insa ea va pierde puncte importante la Turneul Campioanelor, acolo unde este detinatoarea trofeului. Ea pierde puncte importante si la Australian Open, daca nu isi apara trofeul cucerit anul trecut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!