SCANDAL urias in tenisul mondial! 'Nole' Djokovic a pornit NEBUNIA, fara sa vrea! Ce a urmat a trecut de orice limita:

SCANDAL urias in tenisul mondial! 'Nole' Djokovic a pornit NEBUNIA, fara sa vrea! Ce a urmat a trecut de orice limita:

Novak Djokovic a fost acuzat pentru gesturile pe care le-a facut in finala Australian Open.

Expertul Eurosport pe tenis, Mats Wilander, si Martina Navratilova l-au acuzat pe sarbul Novak Djokovic pentru ce a facut la finala Australian Open.

Meciul a fost castigat de 'Nole' in fata lui Andy Murray, dar a fost acuzat ca a s-ar fi dat accidentat intr-un moment-cheie al partidei, pentru a-l scoate din ritm pe Murray.

Capitanul echipei de Cupa Davis, Bogdan Obradovici a lansat un atac la adresa celor doi - Wilander si Navratilova:

"Wilander are un complex urias de inferioritate si nu e pentru prima data cand lanseaza astfel de acuze. De mai multe ori a fost rautacios la adresa lui Novak. Eu nu pot intelege si sunt dezamagit ca o televiziune precum Eurosport ii permite acestui individ sa vorbeasca asa.

Sunt ferm convins ca daca el ar fi jucat in ziua de azi, n-ar fi fost cu nimic peste Dolgopolov. N-ar fi avut nici o sansa sa ia vreun Grand Slam", a zis Obradovici.

Acesta n-a uitat nici de Martina Navratilova:

"Sa ii fie rusine pentru ce a declarat. Totul a fost posibil pentru ca Nole vine dintr-o tara mica precum Serbia. Ei (n.r. cehoslovacii) urasc sa pronunte numele tarii noastre. Noi nu am vorbit de rau pe nimeni, n-am urat pe nimeni, doar am luptat contra celor care ne-au atacat. Ne-am aparat mereu tara. Nimeni nu agreeaza asta. Vom proteja mereu ce-i al nostru.

Multumită unui sarb, Nikola Tesla, intreaga lume are electricitate", a completat Obradovici conform tennisworldusa.org.

Nici Andy Murray nu a fost ocolit de atacul lui Obradovici:

"Ce fel de sportiv spune inaintea unei finale ca ar fi surprins daca ar castiga? S-a folosit de presa pentru a-i distrage atentia lui Novak, dar acesta s-a dovedit a fi mai puternic decat toti".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies