Reacția experților după 'iureșul' rusului Medvedev la Australian Open 2024

Danil Medvedev Australian Open 2024 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Ianuarie 2024, 17:07
Data actualizarii: Vineri 26 Ianuarie 2024, 17:45

Australian Open 2024 | Finală de vis: Sinner - Medvedev.

Daniil Medvedev a revenit pentru a patra oară în cariera sa de la 0-2 la seturi şi a trecut vineri de Alexander Zverev cu 5-7, 3-6, 7-6(4), 7-6(5), 6-3, ajungând astfel în a treia sa finală la Australian Open.

Campionul de la US Open 2021 va încerca să obţină al doilea său trofeu major, duminică, în finala cu italianul Jannik Sinner. Cu a 27-a victorie pe Melbourne Park, Medvedev este al 13-lea jucător din Era Open care ajunge în finala Australian Open în trei sau mai multe rânduri, după ce a pierdut în 2021 şi în 2022.

Reacția experților după 'iureșul' rusului Medvedev la Australian Open 2024

Experți ai postului Eurosport, Barbara Schett și Tim Henmann și-au spus părerea despre performanța rusului Medvedev la Australian Open 2024. 

Barbara Schett: "Medvedev a fost puțin mai agresiv în setul trei, mentalitatea sa a fost incredibilă. Chiar și în primele două seturi, nu a fost prea dus cu el însuși, și-a oferit noi șanse și a luat meciul punct după punct. A fost puțin norocos, dar atât fizic cât și mental a fost un efort extrem. Este tacticianul perfect și poate fi foarte mândru de el însuși".

Tim Henman: "Va fi dificil pentru Zverev să fi fost atât de aproape de victorie în fața unui adversar cu care are deja un istoric. Psihologic, va avea nevoie de mult timp pentru a reveni după ce s-a întâmplat".

Medvedev a fost la două puncte distanţă de înfrângere în tie-break-ul setului patru, dar a rămas calm, ajungând în cele din urmă la cel de-al şaselea său meci pentru titlu la un grand slam, după o confruntare de patru ore şi 18 minute.

 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!