Prima reacție a Simonei Halep după ce a acceptat un nou wildcard

Simona Halep WTA Oeiras Tenis Simona Halep
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 09:38
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 09:38

Simona Halep (32 de ani) a acceptat invitația la turneul WTA 125k de la Oeiras.

Competiția este programată în perioada 15-21 aprilie și este dotat cu premii totale în valoare de 164.000 de dolari.

Reacția Simonei Halep după ce a acceptat wildcard-ul la WTA Oeiras

Prin participarea la Oeiras, Simona Halep se pregătește pentru turneul WTA 1000 de la Madrid, care se va desfășura între 23 aprilie și 5 mai.

Sportiva din Constanța a oferit o primă reacție în presa din Portugalia după ce a acceptat invitația la Oeiras, prima competiție la care va participa însoțită de noul antrenor, Carlos Martinez.

Halep a ținut să le mulțumească organizatorilor turneului din Portugalia pentru că i-au dat oportunitatea să apară pe tabloul principal la revenirea în circuitul WTA.

Sunt foarte încântată să adaug încă un turneu în calendarul meu. La revenirea în circuitul WTA, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri posibil și faptul că am acceptat acest wildcard îmi dă posibilitatea să fac acest lucru în fața publicului din Portugalia. Vreau să le mulțumesc organizatorilor că m-au invitat și abia aștept să fiu acolo”, a fost reacția Simonei Halep, potrivit bolamarela.pt.

Dacă va reuși să câștige WTA Oeiras, Simona Halep va acumula 125 de puncte, ceea ce înseamnă că ar urca în ierarhie până în zona locurilor 450-460 WTA.

Simona Halep a ajuns pe locul 1.144 în clasamentul WTA

La trei săptămâni după participarea la WTA Miami, unde a pierdut în primul tur în fața Paulei Badosa, pentru că nu a mai participat la nicio competiție, jucătoarea din Constanța a rămas doar cu cele zece puncte și a coborât pe locul 1.144 în ierarhie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!