Prima reactie a lui Djokovic dupa ce a fost descalificat de la US Open! Liderul ATP a lovit un arbitru de linie cu o minge

Prima reactie a lui Djokovic dupa ce a fost descalificat de la US Open! Liderul ATP a lovit un arbitru de linie cu o minge

Novak Djokovic a fost protagonistul unui gest nesportiv la meciul de US Open disputat impotriva lui Pablo Carreno Busta.

Djokovic a fost eliminat aseara de la US Open din cauza unui gest nesportiv. Liderul ATP a lovit cu mingea un arbitru de linie, iar arbitrii au luat decizia de a-l elimina de la turneul de Grand Slam.

Djokovic spune ca regreta tot ce s-a intamplat si isi cere scuze:

"Intreaga situatie m-a intristat cu adevarat. M-am interesat de starea arbitrului de linie iar organizatorii mi-au spus ca se simte ok. Imi pare extrem de rau ca am supus-o unui asemenea stres. Neintentionat. Atat de gresit. Nu ii voi spune numele pentru a-i respecta intimitatea. In ceea ce priveste descalificarea, trebuie sa imi revin si sa lucrez cu dezamagirea mea, sa transform tot episodul intr-o lectie pentru evolutia mea ca jucator si ca om.

Imi cer scuze organizatorilor turneului si tuturor asociatilor pentru comportamentul meu. Sunt recunoscator echipei si familiei mele pentru ca m-au sustinut intotdeauna si fanilor, care au fost mereu alaturi de mine. Va multumesc si imi cer iertare!", a marturisit Djokovic, intr-o postare pe Instagram.

Pablo Careno Busta: "Nu cred ca a fost intentionat!"

 

Adversarul lui Djokovic din partida de aseara i-a luat apararea sarbului si spune nu crede ca lovitura a fost trimisa cu intentie:

"Cred ca acest lucru nu a fost intentionat. Nu cred ca vreunul dintre noi, jucatorii, ar face acest lucru. Doar ca i-am rupt serviciul si el a aruncat mingea. Cred ca a fost ghinion, nu? Nu poti face asta, dar, desigur, cred ca Novak nu ar vrea niciodata sa loveasca arbitrul. Imi pare foarte rau pentru asta, pentru ca nu vreau sa fiu asa in sferturile de finala", a spus adversarul lui Djokovic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT