Tenis

Povestea fabuloasa a omului care a pierdut cu 6-0 6-0 in doar 33 de minute! Cati bani a incasat pentru "performanta" sa istorica

Arabul este si reprezentant al echipei tarii sale in Cupa Davis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Februarie 2015, 10:15
Data actualizarii: Marti 24 Februarie 2015, 10:32

Hamad Abbas Janahi a intrat in istoria tenisului dupa ce a pierdut cu 6-0 6-0 in doar 33 de minute. Arabul, originar din Dubai, a castigat doar 13 mingi la openul din orasul natal, acolo unde a jucat in calificari dupa ce a primit un wild card.

Mai mult, Hamad Abbas Janahi a castigat 910 dolari pentru "performanta" sa, ceea ce inseamna 70 de dolari pentru fiecare punct castigat si aproximativ 27 de dolari pentru fiecare minut petrecut pe teren.

La 24 de ani, acesta nu are niciun meci disputat pe tabloul oficial al unui concurs ATP, avand doar 2 meciuri in cadrul ITF, ambele pierdute. In total, Hamad a castigat in cariera putin peste 10.000 de dolari.

Jamie Ward, englezul care l-a batut pe Janahi, a reusit sa castige 6 din cele 7 mingi de break avute, castigandu-si serviciul fara probleme de fiecare data. Englezul l-a eliminat si pe Marius Copil in turul urmator, castigandu-si locul pe tabloul principal, acolo unde va juca impotriva lui Feliciano Lopez, al saselea favorit la castigarea turneului.

Modifică setările cookies