"Nu e adevarat ca a donat €6.000.000" Fundatia Salvati Copiii neaga faptul ca Ronaldo le-a dat bani dupa cutremurul din Nepal

"Nu e adevarat ca a donat €6.000.000" Fundatia Salvati Copiii neaga faptul ca Ronaldo le-a dat bani dupa cutremurul din Nepal

Cristiano Ronaldo este ambasadorul fundatiei insa nu a donat bani, se anunta intr-un comunicat oficial.

Nepal a trecut printr-o adevarata tragedie in ultimele saptamani. Doua cutremure de magnitudine foarte mare au devastat tara, rezultand in 8000 de morti si 19.000 de raniti iar numarul victimelor e in crestere in continuare.

Dupa ce Dailymail a publicat articolul saptamana trecuta, au aparut stiri ca superstarul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a donat 6 milioane de euro pentru victimele cutremurului.

Fundatia de caritate "Salvatii Copiii" a dat astazi un comunicat prin care neaga faptul ca fotbalistul portughez a donat bani.

"Ambasadorul fundatiei noastre, Cristiano Ronaldo, a vorbit in interesul cauzei noastre pentru a incerca sa stranga fonduri pentru copiii afectati. Ultima informatie aparuta insa, aceea ca Ronaldo ar fi donat bani, este falsa. Fundatia noastra vrea sa ii multumeasca lui Cristiano Ronaldo si altor persoane influente, care au vorbit public despre ce s-a intamplat aici. Cu cat afla mai multa lume cu atat ne ajuta mai multa lume", scrie in comunicatul fundatiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies