Tenis

Novak Djokovic, criticat de colegii din ATP: „E singurul care nu s-a vaccinat. El mereu găsește o portiță, e egoist.”

Tenismenul portughez, Joao Sousa l-a criticat pe Novak Djokovic pentru că nu s-a vaccinat anti-COVID.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 09:10
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 09:16

97 din primii 100 de jucători ai circuitului de elită al tenisului masculin sunt vaccinați anti-COVID, iar anumiți tenismeni au început să îl critice pe Novak Djokovic pentru refuzul său de a se vaccina.

Fost număr 28 mondial, portughezul Joao Sousa, actualmente clasat pe locul 140 ATP a afirmat că respectă convingerile jucătorului sârb, dar nu este de acord cu faptul că liderul mondial nu respectă regulile urmate de restul grupului de jucători. 

Joao Sousa: „E singurul jucător nevaccinat de la Australian Open. E dificil pentru noi, restul, să acceptăm asta.”

„Respect faptul că luptă pentru convingerile lui și pot empatiza cu el în legătură cu tratamentul primit în Australia. Dar e singurul jucător nevaccinat de la Australian Open. E dificil pentru noi, restul, să acceptăm asta.

Mulţi jucători, nu a fost cazul meu, nu au vrut să se vaccineze. Dar au fost forţaţi, pentru a putea evolua la turnee. Djokovic găsește mereu o portiță pe lângă reguli. Cred că este extrem de egoist să gândeşti aşa”, a spus Joao Sousa, potrivit Eurosport, citat de GSP

Australian Open 2022 începe luni, 17 ianuarie, iar potrivit tragerii la sorți, Novak Djokovic va fi prezent, urmând să îl înfrunte pe Miomir Kecmanovic (78 ATP) în turul inaugural. 

Modifică setările cookies