"Nastase m-a intrebat de 30 de ori daca sunt virgina. A inceput cand aveam 16 ani!' Englezii continua RAZBOIUL cu Nastase. Dezvaluiri de ultima ora

"Nastase m-a intrebat de 30 de ori daca sunt virgina. A inceput cand aveam 16 ani!' Englezii continua RAZBOIUL cu Nastase. Dezvaluiri de ultima ora

Tabloidele din Anglia nu renunta la disputa cu Ilie Nastase nici dupa finalul meciului de FED Cup contra Romaniei!

Daily Mail publica dezvaluirile fostei jucatoare americane Pam Shriver, care spune ca Nastase a hartuit-o cu intrebri indecente timp de mai multi ani. Shriver, castigatoare a 21 de titluri de grand slam la dublu, sustine ca Nastase a abordat-o prima oara pe cand ea avea doar 16 ani. Nastase a intrebat-o timp de 4 ani, la fiecare intalnire pe care o aveau la turnee de tenis, daca si-a inceput viata sexuala.

"De fiecare data cand ne vedeam la turnee, Ilie imi punea aceeasi intrebare. Voia sa stiu daca sunt virgina. Eram doar un copil, jucam tenis, am fost socata. Niciodata nu ma intrebase cineva asa ceva pana la el. Era un tip glumet, la modul asta m-a intrebat si pe mine, dar pe la 20 de ani i-am zis sa nu ma mai intrebe niciodata asta", a dezvaluit Shriver la BBC 5live.

"Mi-a respectat dorinta, dar acest om a fost nerespectuos fata de femei de foarte, foarte mult timp", a completat Shriver.

David Haggerty, presedintele ITF, a comentat incidentul in care a fost implicat Nastase la Fed Cup: "E un comportament inacceptabil din partea unui capitan de echipa. Nicio jucatoare, niciun oficial, nicium membru al vreunei echipe sau jurnalist nu ar trebui sa indure asa ceva. O investigatie a inceput, iar comisiile noastre vor decide sanctiunea!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies