Tenis

"Multa lume imi spunea ca nu pot juca la cel mai inalt nivel din cauza asta!" Momentul in care Halep s-a simtit prea MICA sa ajunga o campioana

Inaintea semifinalei de US Open, Simona Halep a vorbit pentru o televiziune din Japonia despre problemele cu care s-a luptat cand era mica.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2015, 22:18
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 22:42

Inaltimea este una dintre problemele cu care Halep s-a confruntat inca de la inceput. "Jucatoarele japoneze sunt scunde. Ce poti sa le spui fetelor noastre care gandesc: 'Sunt prea mic, nu pot reusi in acest sport!"?", a fost intrebarea ziaristilor din Japonia pentru campioana din Romania inaintea semifinalei de la US Open.

Halep a recunoscut ca a trebuit sa treaca peste acest handicap, sa munceasca enorm pentru ca astazi sa ajunga sa joace la acest nive:

"Multa lume imi spunea asta cand eram copil, ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucatoare profesionista de tenis si am avut familia mea alaturi de mine sustinandu-ma tot timpul. Am stiut ca am picioare bune, suficienta putere sa ma bat cu jucatoarele inalte, asa ca iata-ma aici si sunt fericita ca am reusit sa ajung unde sunt in prezent, in semifinalele acestui turneu de Grand Slam", a declarat Simona Halep.

CITESTE SI

Modifică setările cookies