Mesaj EMOTIONANT pentru milioane de fani romani! Simona Halep le-a multumit pe Facebook! Ce a scris campioana:

Mesaj EMOTIONANT pentru milioane de fani romani! Simona Halep le-a multumit pe Facebook! Ce a scris campioana:

Cel mai bun an din cariera, cele mai multe momente in care fanii i-au tinut pumnii.

Simona Halep s-a bucurat mereu de suportul fanilor, indiferent de tara in care juca. FIe ca a fost in Spania, la Paris, in Rusia sau in Singapore, Halep a avut mereu langa ea oameni care i-au tinut pumnii pentru un parcurs cat mai bun.

MESAJUL

Dupa cel mai bun an din cariera, Simona a simtit nevoia sa le multumeasca acestora pe pagina sa de Facebook, intr-o postare in limba romana, cu traducere si in limba engleza.

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. As fi vrut sa va povestesc mai multe, dar am avut nevoie sa ma concentrez 100% pe ceea ce aveam de facut. A fost un turneu care merita toata atentia mea. La Singapore am trait o saptamana de vis.

Dupa o perioada extrem de dificila, am reusit sa ma regasesc pe teren, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc.

In 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reusit, dar am pierdut in fata numarului 1 mondial, asa ca nu sunt trista, ci foarte bucuroasa pentru rezultatul facut. A fost un an greu, insa stiu ca anul viitor va fi si mai greu.

Imi voi lua o vacanta strict pentru odihna si voi reveni cu multa incredere la pregatirea pentru noul an.

Va multumesc foarte mult pentru sustinere, pentru comentarii si pentru mesaje. Am simtit din plin sustinerea voastra, atat pe teren cat si pe Facebook - si sunt sigura ca fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta va multumesc si va doresc numai lucruri bune!", a scris Simona Halep pe Facebook.

La doar cateva zeci de minute de la momentul in care a postat, a adunat 25.000 de LIKE-uri si sute de comentarii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies