VIDEO La 41 de ani, Serena Williams a primit botezul Martorilor lui Iehova, cultul care interzice petrecerile aniversare

Serena Williams Serena Williams botez Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:10
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:43

Serena Williams a urmat tradiția religioasă a familiei sale și s-a botezat în cultul Martorilor lui Iehova. 

Retrasă din tenis după ediția 2022 a Openului American, turneu în care a atins a treia rundă competițională, Serena Williams a luat decizia de a primi botezul Martorilor lui Iehova, la vârsta de 41 de ani. 

Cea mai faimoasă jucătoare de tenis a Erei Open s-a botezat în Adunarea Martorilor lui Iehova din West Palm Beach, Florida. În cultul Martorilor lui Iehova, botezul este un act obligatoriu pentru ca credincioșii să primească mântuirea. 

Serena Williams, botezată în cultul care interzice sărbătorirea zilelor de naștere

Printre credințele Martorilor lui Iehova se află poziția de a nu celebra zilele de naștere. „Credem că astfel de sărbători nu îi plac lui Dumnezeu,” se află scris pe site-ul Martorilor lui Iehova, care cred că „ziua morții este mai bună decât ziua nașterii,” notează Black Enterprise

Din acest motiv, fiica Serenei Williams, Olympia nu își sărbătorește zilele de naștere. „Suntem Martori ai lui Iehova, deci nu sărbătorim zilele de naștere,” spunea Serena Williams într-un interviu acordat People.

Serena Williams s-a retras din tenis cu 23 de titluri de campioană în probele individuale ale turneelor de mare șlem. Cel mai recent triumf al americancei în Grand Slam-uri datează din 2017, când își învingea sora în finala Openului Australian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!