Ilie Nastase catre Simona Halep: "Sa nu mai apara Romania langa numele tau! Pune mana si sterge!" Ce l-a infuriat pe fostul mare tenismen

Ilie Nastase catre Simona Halep: "Sa nu mai apara Romania langa numele tau! Pune mana si sterge!" Ce l-a infuriat pe fostul mare tenismen

Primul nr. 1 ATP i-a oferit un sfat Simonei Halep.

Ilie Nastase nu este multumit de conducerea sportului romanesc, in special de faptul ca Federatia Romana de Tenis are finantarea de la stat blocata inca din anul 2017.

"A venit noul ministru si Federatia de Tenis nu a fost invitata la intalnirea cu toate ministerele. I-am spus lui Halep: <<Sa nu mai apara Romania in dreptul numelui tau! Pune mana si sterge! Sa apara Federatia Romana de Tenis>>. Daca oamenii nu vor sa te invite, inseamna ca omul (n.r. - ministrul Ionut Stroe) a luat-o razna complet.

Cand a luat job-ul in primire a invitat toate federatiile, cu exceptia Federatiei Romane de Tenis, ca sunt probleme cu statutul si cu ministerul. Nu e normal. Ei pedepsesc niste copii. Daca Federatia nu are un buget, nu poate sa-i trimita sa joace. Copiii astia sunt pedepsiti ei. De ce, au facut ceva?", a spus Nastase pentru gsp.ro.

Simona Halep, alaturi de nume sonore din sportul romanesc precum Nadia Comaneci, Gabi Szabo sau Camelia Potec au fost ieri in fata senatorilor pentru a trage un semnal de alarma privind infrastructura sportiva din Romania si planurile de viitor ale tarii din acest sector.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies