"I don't want to quit, please, I don't want to quit!" Scene SOCANTE la US Open: a fost nevoie de caruciorul cu rotile! VIDEO

Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 08:35
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 08:47

In semifinala US Open, Wozniacki - Peng, a avut loc o accidentare urata, care a facut ca daneza sa se califice in finala prin abandonul chinezoaicei.

Peng a pierdut primul set al semifinalei de la US Open, iar in cel de-al doilea a rezistat doar pana la 4-3 pentru daneza.

SCENE DE GROAZA

In momentul in care nu a mai putut sa joace, Peng a cerut o pauza de 10 minute si a primit-o. Cand s-au dus langa ea, medicii s-au speriat, de vreme ce nu se mai putea misca.

Peng avea crampe musculare puternice si era extenuata din cauza caldurii. Ea a mai acuzat astfel de probleme si la Australian Open, iar cel mai mare dusman al sau, dupa cum recunostea si intr-un interviu mai vechi, este caldura.

Chinezoaica nu a mai putut continua si a abandonat, insa a crezut pana in ultima clipa ca mai poate juca: vorbele sale s-au auzit perfect pe camera, momentul in care il implora pe medic sa nu ii spuna ca trebuie sa renunte.

Pana la urma nu s-a mai putut ridica sa continue, indiferent daca au trecut minute bune pana cand a trebuit sa paraseasca terenul de joc. Ea a avut nevoie de ajutorul celor din jur si de un scaun cu rotile pentru a fi transportata in afara suprafetei de joc. Peng este in afara oricarui pericol.

VIDEO AICI

si

AICI

Prin acest abandon al chinezoaicei, Wozniacki se califica in finala US Open, acolo unde o va intalni pe Serena Williams.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!