Halep ARE ANTRENOR! Cahill a ajuns in Romania si i-a lansat o super provocare Simonei :)

Halep ARE ANTRENOR! Cahill a ajuns in Romania si i-a lansat o super provocare Simonei :)

Darren Cahill vrea ca Halep sa fie in forma maxima la startul sezonului oficial. Australianul a venit la Bucuresti, unde va conduce antrenamentele Simonei in urmatoarele 3 saptamani.

Cahill a acceptat sa devina antrenorul full-time al lui Halep in noul sezon. Prima provocare uriasa e Australian Open, unde Halep va juca in ianuarie 2016. Cahill a ajuns azi in Romania si a fost asteptat la aeroport de fratele Simonei.

Nu e prima vizita a fostului antrenor al lui Hewitt si Agassi la Bucuresti. Cahill a mai fost in Romania, unde a vizitat Casa Poporului. A fost impresionat de constructia uriasa din Capitala. Acum, pe langa obiectivele turistice, mai vrea sa bifeze si altfel de obiective. Are de gand sa guste din cele mai tari mancaruri romanesti si sa bea bere traditionala. Cahill si Halep au discutat pe Instagram in ziua dinaintea sosirii antrenorului la Bucuresti.

Cahill, 50 de ani, a mai lucrat alaturi de Halep, insa doar in baza unor acorduri temporare, ca parte a contractului de sponsorizare al Simonei cu Adidas. Cahill a fost antrenorul a doi jucatori care au ajuns in topul mondial ATP, Andre Agassi si Leyton Hewitt.

LA STIRILE DIN SPORT DE LA PRO TV, ORA 20:00, POTI URMARI UN INTERVIU IN EXCLUSIVITATE CU DARREN CAHILL!
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început etapa a doua de vaccinare în București. Câte persoane se vor putea imuniza
BRAT

Modifică setările cookies