FABULOS! Ce s-a intamplat cu vanzarile de Meldonium, dupa ce Sharapova a fost prinsa dopata cu aceasta substanta

Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016, 13:44
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2016, 13:48

Azi, la ProTV:
20:00 Las Fierbinti, sezonul NOU!
21:00 Atletico Textila, episodul 1!
22:00 Liverpool - Manchester United

Vânzarile de Meldonium au explodat in ultimele zile, dupa ce jucatoarea rusa de tenis Maria sarapova a anuntat ca a fost depistata pozitiv la aceasta substanta, inclusa de Agentia Mondiala Antidoping (AMA) pe lista substantelor interzise sportivilor, incepând cu data de 1 ianuarie 2016.

Unul dintre site-urile rusesti care se ocupa cu comercializarea de Meldonium, RUPharma, a indicat pentru BBC Sport ca a vândut 150 de flacoane cu medicamentul respectiv in 24 de ore, dupa ce in ultimele 12 luni reusise sa vânda in total 850 de flacoane.

Site-ul din Rusia a anuntat, totodata, ca a crescut pretul flaconului de Meldonium de la 19 la 35 de euro si a angajat chiar o persoana suplimentara pentru a putea face fata cererilor.

Cumparatorii respectiv sunt, in marea lor majoritate, consumatori britanici si americani care nu au acces la Meldonium in tarile lor.

Un purtator de cuvant al companiei ruse a afirmat ca aceste comenzi sunt facute, in principal, pentru cresterea performantelor sportive si nu pentru uz medical.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!