Tenis

Emma Răducanu, cursă de anduranță pentru atingerea unui obiectiv pe final de 2021

Emma Răducanu, campioana de la US Open, va participa la turneul WTA din oraşul austriac Linz, programat între 6 şi 12 noiembrie, au anunţat luni organizatorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 17:11
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 20:20

Emma Răducanu va avea un program încărcat la finalul sezonului. Turneul WTA 1000 de la Indian Wells, din această săptămână, va fi primul pentru sportiva de 18 ani, de origine română, după triumful său de la Flushing Meadows, unde a devenit primul jucător venit din calificări ce câştigă o competiţie de Mare Şlem.

Emma Răducanu țintește Turneul Campioanelor

După Indian Wells, Răducanu va juca în octombrie la turneul WTA 500 de la Moscova şi la cel de la Cluj-Napoca, de categoria WTA 250. Răducanu va renunţa să concureze la Linz dacă va obţine calificarea la Turneul Campioanelor, ce se va disputa între 10 şi 17 noiembrie în oraşul mexican Guadalajara cu participarea celor mai bune opt jucătoare ale lumii.

Răducanu este acum pe locul 15 în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, însă mai sunt multe puncte puse în joc înaintea competiţiei de la Guadalajara.

Emma Răducanu va colabora la Indian Wells cu Jeremy Bates

Răducanu a câştigat US Open fără să piardă niciun set şi a urcat mai mult de 125 de locuri în clasamentul WTA, fiind acum pe poziţia a 22-a.

Potrivit presei britanice, Răducanu va lucra la Indian Wells cu antrenorul Jeremy Bates, ea renunţând la serviciile lui Andrew Richardson după succesul de la US Open. Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies