Dupa Messi, un alt argentinian celebru e acuzat de evaziune fiscala! Vezi ce "combinatie" a facut numarul 13 ATP

Dupa Messi, un alt argentinian celebru e acuzat de evaziune fiscala! Vezi ce "combinatie" a facut numarul 13 ATP

Del Potro este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume insa ii calca pe urme lui Messi, cel care a platit zeci de milioane de euro fiscului spaniol.

Tenismanul Juan Martin del Potro, locul 13 ATP, este suspectat de evaziune fiscala, justiţia argentiniana deschizand o ancheta in acest caz. "Este adevarat ca a fost deschisa o ancheta judiciara pentru evaziune fiscala impotriva lui Del Potro", a spus sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Conform presei locale, Juan Martin del Potro nu a declarat in 2010 la fisc suma de 3.682.492,88 de pesos (aproximativ 330.000 de euro).

Ancheta a demarat in urma unei plangeri a Administraţiei Federale Fiscale (AFIP) cu privire la participarea lui Del Potro la reclame in favoarea unei firme inregistrate in Uruguay pe numele parinţilor sai.

Tenismanul argentinian, castigator la US Open in 2009 si care nu a mai evoluat in circuitul ATP din luna februarie, din cauza unei accidentari, s-a aparat printr-o scrisoare publicata in jurnalul Perfil. Del Potro a asigurat ca nu exista nicio evaziune fiscala si a precizat ca a anulat contractul cu acea firma la 22 februarie 2014.

Conform plangerii AFIP, Juan Martin del Potro a decis sa infiinţeze firma parinţilor sai in Uruguay deoarece in Argentina taxele sunt mai mari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies