Cum a fost instalat terenul pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia. SUPER VIDEO

Cum a fost instalat terenul pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia. SUPER VIDEO

Cehia este detinatoarea trofeului, pe care l-a castigat de patru ori (in ultimii cinci ani).

Capitanul nejucator al echipei nationale feminine de tenis a Romaniei, Alina Tecsor, priveste cu optimism meciul din Fed Cup cu Cehia si spera ca jucatoarele romane sa se ridice la nivelul asteptarilor.

''Am inceput in forta saptamana, fetele s-au acomodat destul de repede, antrenamentele au fost foarte intense, foarte bune, atmosfera este una benefica performantei si ma bucur ca este asa. Legat de presiune, este greu, pana la urma Cehia este o echipa foarte puternica, noi suntem la inceput, este prima oara cand jucam in Grupa Mondiala si cred ca este o performanta foarte mare ce am facut pana acum si ne dorim sa fim la inaltimea asteptarilor'', a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Alina Tecsor.

Ea a adaugat ca o victorie asupra Cehiei si calificarea in semifinalele Fed Cup ''ar fi ceva extraordinar, ar fi ceva istoric''.

Echipa nationala a Romaniei va intalni, pe 6 si 7 februarie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, echipa Cehiei, in primul tur din Grupa Mondiala a Fed Cup. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa sambata, iar duminica vor avea loc celelalte doua meciuri de simplu si, in functie de rezultat, meciul de dublu. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri.


 

 
Romanian court timelapse

Check out this video of the court being built in Cluj-Napoca for the Romania v Czech Republic #FedCup World Group first round tie this weekend! Great work by the Federaţia Română de Tenis! Who will you be supporting? #FedCupRO #CzechFedCupTeam

Posted by Fed Cup on Wednesday, 3 February 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies