"Cu Simona la psiholog": cum se explica gesturile sale nervoase din timpul meciurilor! E un MOMENT care o poate afecta:

"Cu Simona la psiholog": cum se explica gesturile sale nervoase din timpul meciurilor! E un MOMENT care o poate afecta:

Simona Halep a oferit cateva momente mai putin placute la turneul de la Miami.

Chiar daca jocul sau este stralucitor, Halep are momente in care apare extrem de nervoasa. Nu de putine ori, antrenorul sau a avut de 'suferit' din cauza vorbelor pe care le-a spus jucatoarea de tenis.

Prima data cand s-a auzit si s-a vazut ca isi cearta staff-ul a fost la Indian Wells, cand la meciul cu Jankovic a reactionat impotriva antrenorului sau, Victor Ionita.

Atunci, antrenorul a venit langa ea la una dintre pauze si i-a dat niste sfaturi tehnice. Dupa ce l-a ascultat, Halep a rabufnit: "Si eu vreau sa ma incurajati mai tare, sa tipati acolo, ca astia tipa de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, ma rog, e OK. E in regula", a spus Halep atunci.

La meciul cu Pennetta, de la Miami, Simona s-a adresat din nou staff-ului sau, cu mesajul: "Bate din palmele alea, nu sta degeaba!".

Andi Hniatiuc, un psiholog sportiv din Romania, a vorbit in Adevarul despre ce inseamna nervii Simonei Halep:

"E vorba de o tensiune emotionala. In acele momente de tensiune pe teren, nu mai e nimic rational. Aceste rabufniri sunt utile pentru Simona ca sportiv. O ajuta sa-si regleze jocul in momentele dificile.

Ele nu sunt insa benefice pentru imaginea ei in ochii publicului. Si, probabil, nu sunt placute nici pentru stafful Simonei", a spus Hniatiuc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies