Ce BOMBA! Djokovic, acuzat ca a trantit un meci! Reactia sarbului: "Orice meci poate fi transformat intr-un caz" 
20 2016 19:19

Ce BOMBA! Djokovic, acuzat ca a trantit un meci! Reactia sarbului: "Orice meci poate fi transformat intr-un caz" 

Ieri, BBC a dezvaluit un scandal urias in lumea tenisului, cu nume de top implicate in blaturi. Azi, Djokovic e acuzat ca a trantit un meci intentionat! 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

''Se poate crea un caz din oricare meci'', a declarat Novak Djokovic miercuri, la Melbourne (Australia), pe fondul acuzatiilor privind meciurile trucate din tenis, dupa ce un ziar italian a scris despre infrangerea sarbului intr-un meci disputat in 2007 in turul 2 al Openului de la Paris-Bercy.

Cotidianul sportiv italian Tuttosport a sugerat miercuri ca tenismanul sarb, pe atunci nr. 3 mondial, ar fi pierdut intentionat primul sau meci din turneul parizian disputat cu francezul Fabrice Santoro, 6-3, 6-2. Potrivit ziarului, sarbul ar fi facut deplasarea la Paris doar in scopul de a incasa prima prevazuta pentru jucatorii care au disputat noua turnee Masters Serie in acelasi sezon.

''Ce se poate spune? Am pierdut acest meci. Nu stiu daca vreti sa creati un caz din acest meci sau cu oricare alt meci pierdut in primele tururi de jucatori de top. Eu cred ca este de-a dreptul absurd. Oricine poate crea un caz din oricare meci. Asta este parerea mea'', a spus nr. 1 mondial dupa victoria obtinuta in turul 2 la Openul Australiei in fata francezului Quentin Halys (6-1, 6-2, 7-6 (7/3).

''Nu au existat prea multe meciuri ca acesta in care jucatori de top au pierdut inca din primele tururi in ultimii 10 ani. Insa puteti alege oricare dintre aceste meciuri si puteti crea un caz din el'', a insistat Djokovic.

''Nu exista nici cea mai mica proba, niciun fapt, este doar o speculatie'', a continuat el.
Dar, ''fiind marea poveste a momentului in tenis si in sport in general, vor exista numeroase alegatii''.

''Acest ziar sugereaza ca ati pierdut intentionat'', i-a replicat un ziarist. ''Acest lucru nu este adevarat'', a raspuns imediat sarbul, incheind scurt conversatie despre acest subiect. 

Sursa: Agerpres2 comentarii
  • 21 2016
    carmen Oricine poate crea un caz din oricare meci? Sună cunoscut......
  • 20 2016
    ciprian Mai bn ati sc de zdreanta de Halep depre meciuri trantite ca ea e mare sportiva la asa ceva :)) nu de Djokovic ca ea din asta traieste acuma ca sanse la vre-un turneu de Gram SLAM NU ARE si singura varianta a ei e sa faca bani din parirui acuma cat mai e locul 2 mondial rusine Halep...
BRAT