Ce BOMBA! Djokovic, acuzat ca a trantit un meci! Reactia sarbului: "Orice meci poate fi transformat intr-un caz" 

Ce BOMBA! Djokovic, acuzat ca a trantit un meci! Reactia sarbului: "Orice meci poate fi transformat intr-un caz" 

Ieri, BBC a dezvaluit un scandal urias in lumea tenisului, cu nume de top implicate in blaturi. Azi, Djokovic e acuzat ca a trantit un meci intentionat! 

''Se poate crea un caz din oricare meci'', a declarat Novak Djokovic miercuri, la Melbourne (Australia), pe fondul acuzatiilor privind meciurile trucate din tenis, dupa ce un ziar italian a scris despre infrangerea sarbului intr-un meci disputat in 2007 in turul 2 al Openului de la Paris-Bercy.

Cotidianul sportiv italian Tuttosport a sugerat miercuri ca tenismanul sarb, pe atunci nr. 3 mondial, ar fi pierdut intentionat primul sau meci din turneul parizian disputat cu francezul Fabrice Santoro, 6-3, 6-2. Potrivit ziarului, sarbul ar fi facut deplasarea la Paris doar in scopul de a incasa prima prevazuta pentru jucatorii care au disputat noua turnee Masters Serie in acelasi sezon.

''Ce se poate spune? Am pierdut acest meci. Nu stiu daca vreti sa creati un caz din acest meci sau cu oricare alt meci pierdut in primele tururi de jucatori de top. Eu cred ca este de-a dreptul absurd. Oricine poate crea un caz din oricare meci. Asta este parerea mea'', a spus nr. 1 mondial dupa victoria obtinuta in turul 2 la Openul Australiei in fata francezului Quentin Halys (6-1, 6-2, 7-6 (7/3).

''Nu au existat prea multe meciuri ca acesta in care jucatori de top au pierdut inca din primele tururi in ultimii 10 ani. Insa puteti alege oricare dintre aceste meciuri si puteti crea un caz din el'', a insistat Djokovic.

''Nu exista nici cea mai mica proba, niciun fapt, este doar o speculatie'', a continuat el.
Dar, ''fiind marea poveste a momentului in tenis si in sport in general, vor exista numeroase alegatii''.

''Acest ziar sugereaza ca ati pierdut intentionat'', i-a replicat un ziarist. ''Acest lucru nu este adevarat'', a raspuns imediat sarbul, incheind scurt conversatie despre acest subiect. 

Sursa: Agerpres

Citeste si:Novak Djokovic
VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies