Tenis

"Balotelli" din tenis a fost ARESTAT! Tomic a dat muzica prea tare la hotel si a ajuns in spatele gratiilor

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 18:44
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 18:53

Tenismanul australian Bernard Tomic, ocupantul locului 25 in clasamentul ATP, a fost arestat in urma unui incident produs intr-un hotel din Miami (Statele Unite), dupa ce a refuzat sa reduca volumul muzicii care rasuna din camera sa, unde organizase o petrecere.

Ocupantii camerelor invecinate cu cea a jucatorului s-au plans de faptul ca sunt deranjati de zgomot, iar securitatea hotelului a intervenit, fiind chemata apoi si politia, care i-a retinut pe petrecareti, in frunte cu Tomic, care a incercat sa opuna rezistenta, precizeaza L'Equipe.

Bernard Tomic, in varsta de 22 ani, a fost eliberat ulterior in schimbul unei cautiuni de 2.000 de dolari. El ar fi trebuit sa apere in acest weekend culorile echipei Australiei, in meciul de Cupa Davis impotriva Kazahstanului, insa a fost exclus din lot in urma unor afirmatii lipsite de respect la adresa unor responsabili ai Federatiei australiene.

Tomic a participat saptamana aceasta la turneul de la Newport (SUA), unde a fost eliminat in primul tur de compatriotul sau John-Patrick Smith, nr.157 ATP.

Sursa: Agerpres 

Modifică setările cookies