Simona Halep si Nadia Comaneci, o echipa perfecta! Numarul 2 WTA se pregateste pentru Turneul Campioanelor

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 15:41
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 15:51

Aflat acum pe locul 2 mondial in clasamentul WTA, si cu peste 10 milioane de dolari castigati din premii in turneele de tenis, Simona Halep si-a adus aminte de perioada in care era junioare si avea probleme mari, nu doar cu adversarele ci si cu emotiile inainte de turnee.

"Tatal meu a venit intotdeauna cu mine la fiecare turneu. Si mama atunci cand putea, dar mai aveam un frate acasa pe care trebuia sa-l aiba in grija. Tata intotdeauna ma certa cand aveam emoţii, pentru ca trebuia sa ma bucur de joc, sa joc doar de placere. Ceea ce eu intelegeam, dar nu puteam sa fac acest lucru. Eram un copil si nu intelegeam ce inseamna emoţiile. Aveam in stomac niste fluturasi pe care nu puteam sa-i controlez.

A fost o perioada deosebita. Tatal meu m-a sprijinit enorm si a crezut enorm in mine. Nu este o perioada usoara pentru ca iti doresti foarte mult sa castigi trofee si turnee, dar nu este cel mai important lucru la momentul respectiv. Este importanta pregatirea, formarea ca atunci cand ajungi la seniori sa ai toata baza pentru a performa la un nivel foarte inalt", a povestit Simona Halep.

Simona se pregateste sa joace la Turneul Campioanelor, ce incepe la finalul lunii in Singapore, acolo unde este a doua favorita dupa Serena Williams. Halep a jucat finala anul trecut cu americanca, fiind insa invinsa atunci de numarul mondial.

Pana la turneu, Simona s-a pregatit alaturi de Nadia Comaneci. Cele doua s-au pozat impreuna pe terenul de tenis, unde Simona a incercat sa imite pozitiile campioanei olimpice :)

Modifică setările cookies