Ilie Nastase Ferrari Tenis

"Am facut o mare prostie, totii banii i-am cheltuit pe un Ferrari!" Ilie Nastase, despre intamplarea pe care o regreta si acum

Ilie Nastase a povestit ce a facut cu primii bani seriosi pe care i-a castigat in tenis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 17:34
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 17:52

"Am facut o prostie atunci", a recunoscut Ilie Nastase intr-un interviu acordat publicatiei elvetiene bazonline.ch atunci cand a fost intrebat despre ce a facut cu primii bani castigati din tenis.

Fost numar 1 mondial, la inceputul anilor '70, Nastase le-a povestit elvetienilor ca primii bani seriosi pe care i-a strans de pe urma tenisului s-au dus pe un Ferrari.

"Da, este adevarat... mi-am luat un Ferrari cu banii castigati din tenis. Am facut greseala asta, asa cum fac tinerii. A fost o prostie, dar a durat ceva timp pana cand mi-am dat seama de asta. A trebuit ca mai intai sa imi cumpar un Ferrari ca sa-mi dau seama ca este o prostie."

Nastase spune ca performantele realizate de-a lungul carierei sunt mai importanti decat banii castigati in tenis.

"Astazi nu mai inseamna mare lucru, atata doar ca am ramas imortalizat in cartile cu recorduri. Eu nu traiesc din amintiri... dar, totusi, in 1973 a fost un mare lucru ca am ajuns numarul 1. Am ajuns in acea pozitie pe merit, pentru ca am reusit performante cu adevarat tari.", a mai spus Nastase.

Modifică setările cookies